Aanleg & onderhoud

Bij het aanleggen en onderhouden van een tuin voor zowel particulier als bedrijf, komt veel kijken. Daarom is juiste kennis en gebruik van goed materiaal en gereedschap erg belangrijk.
Om die reden doen wij de aanleg volledig in eigen beheer. U heeft dan ook maar met één contactpersoon te maken. Er kunnen dan ook geen misverstanden ontstaan.
(Zou er toch nog iets uitbesteed moeten worden, dan regelen wij dat ook voor u).

Verder verzorgen wij ook voor de materialen en machines die er nodig zijn. Het afval nemen wij ook voor u mee, of het nu om snoeiafval, grond of puin gaat, het maakt niet uit.
Alleen bij grote hoeveelheden wordt er een container ingehuurd.

aanleg tuin    aanleg tuin

aanleg tuin    aanleg tuin


Wij verzorgen ook het ontwerpen van uw tuin. Dat begint op de eerste plaats met een paar schetsontwerpen na overleg met de klant. Er wordt uiteraard rekening gehouden met de eisen van de klant. Daarna maken we het definitieve ontwerp op schaal.

Laat u door ons het tuinontwerp ook uitvoeren, dan hoeft u niets te betalen voor het ontwerp.
Laat u het ontwerp niet door ons uitvoeren dan zijn wij natuurlijk genoodzaakt de kosten van het ontwerp wel in rekening te brengen. Naast de aanleg van uw tuin doen wij ook onderhoud voor u.

Dat bestaat o.a. uit het snoeien van al uw planten, het onkruidvrij houden van de borders, maaien van uw gazon, snoeien van hagen, snoeien en omzagen/vellen van bomen, etc.

Ook bij het onderhoud nemen wij onze eigen gereedschappen en machines mee. Daarbij voeren wij ook het groenafval voor u af.
De kosten van de machines, materialen en afvoeren van het afval worden apart op de factuur in rekening gebracht.

onderhoud tuin    onderhoud tuin